AGGVO is leverancier van hoogwaardige onderhoudsproducten voor de landbouw, veehouderij, AGF en tuinbouw.
 
AGGVO kan u een breed pakket aan HACCP hygiëne disposables artikelen (gecertificeerd volgens Europese richtlijnen), vele soorten papierrollen, papierhanddoeken, zepen, dispensers, toiletartikelen en andere sanitaire producten.
 
Een zeer uitgebreid aantal producten voor persoonlijke bescherming (PBM's). Deze artikelen zijn geschikt voor alle branches en blinken uit op het gebied van veiligheid. Vele soorten (bedrukte) werkkleding, veiligheidswerkschoenen en laarzen, grip-handschoenen, gehoor-adem en gezichtsbescherming voor verschillende sectoren.
 
Een compleet assortiment voor gebruik in vele sectoren met de nadruk op de tuinbouw en agrarische sector.

Wij leveren substraatmatten, containers en trays voor planten, bevloeiingsmatten, desinfectiematten, gronddoeken, zelf machines voor verwerking bloemen en groenten, zowel nieuw als gebruikt. Bindelastiek (voor bloemenverwerkingslijnen) en verschillende soorten folies. Zelf verpakkingsproducten voor de slagerij en slachterij-sector behoren tot de mogelijkheden van AGGVO.  
 
Producten voor reiniging en ontsmetten van u machines en werkruimten (met foodverklaring en MSDS certificaten). Van bezem, vloerenwisser tot zuig en veegmachines (NILFISK) kunnen wij scherp aanbieden voor u. Wij doen dit op onze eigen manier, korte lijnen, meestal direct van producent naar eindgebruiker. En met gerichte producten die ieder een specifiek onderhoudsprobleem in de verschillende sectoren aanpakken, doeltreffend en duurzaam.

Veel van deze artikelen zijn inmiddels te vinden in de webwinkel. Staat u artikel er niet tussen of wilt u grote aantallen dan kunt u middels mail of telefoon hier naar vragen. Geef aan welk product u zoekt en wij zorgen voor een passende prijsopgave, veelal binnen 24 uur.
 
Sinds 2017 heeft AGGVO ook unieke matten uit Groot Brittannië voor de opvangen van koolwaterstoffen. Hier voor heeft AGGVO opgericht EPS Europe. Dit staat voor Environment (milieu) Prevention (preventief) Sollutions (oplossingen) Europe (Europa) dus in het Nederlands, oplossingen ter voorkoming van milieu-vervuillng. Dit bedrijf verzorgd de distributie van Green Rhino producten in Europa. Dit zijn producten gemaakt van een unieke polymeer die bij direct contact met koolwaterstoffen, deze omzetten in een rubberachtige verwerkbaar product. De olie en andere koolwaterstoffen worden hierbij direct gebonden en kunnen niet meer het milieu in lekken, de rubberachtige stof is verwerkbaar tot nieuwe producten.