AGGVO, neemt producten BOSO Sneek op in producten pakket.

De zorg voor het milieu staat centraal in onze bedrijfsvoering. Met trots voeren wij met ingang van heden producten van BOSO Sneek.
 


Sinds de oprichting in 1943 is Boso uitgegroeid tot een internationaal georiŽnteerd bedrijf. Wij zijn leverancier, producent en kenniscentrum van textiele poetslappen, non woven poetsdoeken, poetspapier, absorptiematerialen en hygiŽneproducten. Vanuit Sneek worden onze producten naar leveranciers in Nederland en andere landen van Europa gedistribueerd. 

Kenmerkend voor Boso is onze slagvaardigheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. We willen onze relaties een blijvende kostenbesparing bieden zonder dat dit ten koste gaat van de geleverde kwaliteit en het milieu. Sleutelwoorden hierin zijn een klantgerichte advisering en nuchtere mentaliteit. 

Kortom, AGGVO en Boso zijn uw partner voor life!

De zorg voor het milieu staat centraal in onze bedrijfsvoering. Boso is leverancier van de eigen merken Primp Products en Boso Ergon, Sorbents  en van de producten van Lucart,  Satino, Deb, Kimberly-Clark en Vikan Maar uiteraard ook de duurzame en milieuvriendelijke producten van het Cradle-to-Cradle gecertificeerde Satino Black paper en het van drank- en voedselverpakkingen gemaakte Lucart Eco natural paper.

De productlijn Primp Products van Boso bestaat uit poetslappen, wegwerp poetsdoeken, nonwoven poetsdoeken, poetspapier, toiletpapier, handdoekpapier, handdoekrollen en papierrollen. De producten van Primp Products kunnen ingezet worden in onder andere de automotive industrie, grafische sector, maritieme sector, industrie, voedingsbranche en de facilitaire sector. 

Ons complete assortiment aan gerecyclede textiele poetslappen, nonwoven poetsdoeken en professioneel poetspapier past binnen ons 3W-consept van wegpoetsen, wegwerpen en weghalen. In tegenstelling tot andere retourconcepten, is het 3W-concept van Boso gebaseerd op de hoeveelheid poetsmateriaal dat u daadwerkelijk verbruikt. Met dit concept betaalt u dus nooit meer teveel voor een buffer die u alleen in piekperiodes nodig heeft.

De productlijn Boso Ergon Sorbents absorptiematerialen zijn hoogwaardige uit polypropyleen vervaardigde non wovens en specifiek ontwikkeld voor het absorberen van grote hoeveelheden olie en chemicaliŽn. Deze absorptiematerialen zijn licht in gewicht, hebben een hoge absorptiecapaciteit en zijn in diverse afmetingen beschikbaar. Daarnaast hebben we absorptiematerialen voor universeel gebruik. Dit is het milieuvriendelijke alternatief voor vloerkorrels. 

Onze producten zijn overal inzetbaar. Voor elke branche biedt Boso de juiste oplossing. Van automotive industrie, grafische sector, maritieme sector, industrie, voedingsbranche en de facilitaire sector.
 
Voor informatie bel 06-14645681 of mail info@aggvo.nl

Placed on 22 februari 2016